התמדה וצריכה של מוצרי מורינגה מחדדות את המחשבה.

מוטי סנדר

מוטי סנדר

אני יכול להעיד על עצמי כי ההתמדה והצריכה של מוצרי המורינגה הגדלים ב יערות מורינגה-משתלות סנדר מחדדות את המחשבה. זו אחת התכונות הנרכשות המגיעות כמתנה בין שאר התכונות המופלאות של התוצרים מהעצים הללו.

סיפור שהיה כך היה. בשבת בבוקר ניגשתי אל אשתי היקרה חנה סנדר היא עוד היתה בשלבי ההתארגנות של השבת ואמרתי לה עם חיוך גדול על השפתיים…”יש מצאתי פיתרון”…”ניצחתי אותם”.

אבל היום שבת ואנחנו עושים השתדלות גדולה שלא נדבר בשבת ב “עובדין דחול” בענייני עבודה.

חנה לא הקשתה ולא שאלה וסמכה עלי שיש משהו בדברי ונמתין בסבלנות עד לצאת החג. אני מעריך אותה מאוד שהיא מצליחה גם להתנתק בשבתות ורק בקשה אחת תמיד יש לי…תזכירי לי שאני צריך לעדכן אותך בצאת החג.

בצאת החג, ניגשתי אל המחשב לאחר שסיפרתי לחנה את הרעיון והיא קנתה. עשיתי מספר ניסיונות וראיתי שאכן יש משהו בדברי.

מדובר ב”מלחמה” מול מערכות חשבונאיות הקיימות ברשת המסתנכרנות בינהן ונותנות לנו פתרון בעבודה היום יומית…נתקלנו בבעיה שהאחד איננו יודע לקרוא את השני ומוסיפות לי שעות עבודה מיותרות.

היום מערכות רבות אין להם מענה קולי, יש להם מערכת טובה של אנשי תמיכה העונים על דואר אלקטרוני ששולחים אליהם…זה הופך למשחק פינג פונג כשבצד השני בכל פעם יושב תומך אחר ובכל פעם עליך להסביר לאן אני חותר להגיע.

הצלחתי לשבור את הקרח ותומכים התקשרו אלי וניסו לפתור את בקשתי והתשובה היתה החלטית…ברגע זה אין מה לעשות. תתמודד עם מה שיש ואנחנו שם בתוכנה נחשוב על פתרון.

מאז יום שני למחרת החג, אני בניסיונות להגשים את חלומי לפתור את הבעיה. בכל רגע כשיש שינוי אני מראה לחנה שאנחנו בכיוון הנכון.

אתמול בבוקר ובערב, כבר עברתי למערכות בחי…הדברים עובדים, מצאתי פיתרון שיודע לחבר ולתקשר האחד עם השני.

כתוב “יגעת ומצאת תאמין” אני מרגיש שיש סיוע גדול בכל הנושאים מהשמים, שיש לי יד מלווה שבזכותה אנחנו מגיעים למקומות הנכונים.

שתי תגובות שקיבלתי משתי החברות.

אם יש לכם רעיון אחד או שניים ואתם מתביישים להעלות אותו על השפתיים שמא יגידו לכם…תעזוב זה שטויות. תדברו, תעלו את זה, תנסו ותראו שתצליחו.

אולי יעניין אותך גם

10
עדויות של לקוחות מקדמות מכירות ביערות מורינגה
במהלך השנים האחרונות לאחר שנכנסתי לכל הנושא של השיווק הדיגטאלי, נרשמתי לקורסים למינהם המלמדים כיצד יש...
WhatsApp Image 2020-05-12 at 10.59
יערות מורינגה הקסם שבטבע
האם שמעתם פעם בחיים על אנשים שאוכלים עצים? עלים? פרחים? זרעים? אנחנו מכירים בעלי חיים שאוכלים עצים אבל...
ילדים משחקים בפאזלים ונהנים במבוכי המורינגה של יערות מורינגה
המקום כל כך יפה ומזמין ומתאים לטיולים
כל קבוצה שמגיעה ל יערות מורינגה-משתלות סנדר מתפעלת ושואלת איך זה שלא שמענו עליכם עד עכשיו? המקום כל כך...

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *